Kanske vill ni arbeta förebyggande mot stressrelaterad ohälsa, eller kanske ni har medarbetare som redan råkat ut för det?
Kanske vill ni erbjuda massage på arbetsplatsen.
Jag kan hjälpa er och era medarbetare på flera olika sätt.

Återhämtningsterapi
För de som varit eller är utmattade eller varit med om annat trauma.
Jag erbjuder olika sätt att hjälpa klienten med stressrelaterad ohälsa. Det kan vara genom enskilda samtal eller i grupp.

Vi hittar sätt att stilla tankarna och släppa stressen.
När vi är i en utmattning eller annat trauma försöker vi ofta tänka fram en lösning på vår situation. Tankarna går på högvarv och ofta leder de inte till någon lösning. Men allt detta tankearbete tar en väldig massa energi, energi som vi istället kan använda till att läka och bli frisk.
Tillsammans hittar vi verktyg som passar in i klientens liv och som hjälper klienten till återhämtning. Vi släpper stress, lindrar oro och ångest och ser på livet från ett nytt perspektiv.

Några verktyg och metoder vi använder oss av är: mindfulness, meditation och andra stresshanteringstekniker.

Allt sker i klientens takt och vi tittar även på varför man hamnar i denna situationen och när vi är redo tittar vi på vägar framåt för att inte hamna där igen.

Samtal
Jag kan komma ut till er arbetsplats och erbjuda enskilda coachande samtal med era medarbetare. Med återhämtning och stressreducering i fokus. Precis som vissa företag har en massör som kommer kan jag med jämna mellanrum komma till er och ha samtal.
Då jag även är massör går det att kombinera de båda. Några medarbetare kanske väljer massage och andra samtal.

Grupper
Det finns även möjlighet att jag kommer till er och har återhämtning i grupp. Det kan tex. vara en kurs i mindfulness inriktat på återhämtning eller en grupp i återhämtningsterapi. Tillsammans ser vi vad som kan passa bäst hos er.

Massage

Kanske vill ni erbjuda era medarbetare massage på arbetsplatsen.
Massage ger välmående och glada medarbetare.

Svensk klassisk massage är djupgående massage som löser upp spänningar och ger avslappning. De hjälper dig att varva ner, mjukar upp spända muskler och ökar blodcirkulationen.
Massage har en avslappnande effekt, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Behovet är kanske avslappning och nedvarvning eller en anpassad massage efter medarbetarens behov.


Är något av detta intressant på din arbetsplats hör av dig för mer information och offert.

Välkommen!